Hotell

You are here: Home / Om TeslaGEN / Hotell

Hotell är TeslaGENs näst största affärsområde globalt. Under 2016 påbörjade arbetet i Sverige där flera hotell utför redan sanering och luktborttagning med TeslaGENs generatorer. Redan nu går det att låna någon av TeslaGENs generatorer utan behov av hyra, köp eller leasing. TeslaGENs generatorer används vidare och ofta av de som redan har provat en första gång.  Hotell betalar endast en fast avgift per behandling. Denna avgift beror något på storleken av rummet eller lokalen som behandlas. Avgiften är beräknad till att motsvara endast 15-20% av vad en rumsstädning kostar inkl. reningsmedel. Den stora vinnaren är naturen och företaget. Det är ett stort genombrott för oss alla då det lönar sig att vara miljövänlig och förutom “Miljöarvet” personerna bakom företagen lämnar efter sig, belönas de med ett riktigt lågt pris.

Fördelar stannar inte enbart kring miljön och kostnaden. Tiden för städning förkortas rejält och odörer som i princip var omöjliga att ta bort försvinner under en kortare behandling som ryms inom tidsramen som hotellet har på sig mellan ut- och incheckning.

Helsanering av skadedjur (se nedan Vägglöss & Skadedjur)

  • Ozongenerator till låns, betalas endast vid användning
  • 24 timmars support, service utbyte – vid garanti
  • Möjlighet att utöka eller dra ned användningen
  • jjO Luftgenerator, ca. pris 2.600.- /hotell

Hotellrum och tjänster

Mellan TeslaGen och hotell upprättas oftast ett långstidsavtal gällande lån av Ozon- och saneringsutrustning. Hotellpersonal (1-3 personer) genomgår en kurs som TeslaGEN tillhandahåller. Hotellet kan även köpa in externa tjänster inom sanering av lukter, bakterier, mögelsvampar och sanering av skadedjur.

Produkter inom “Allergy Friendly Hotel” lånas inte ut utan Hotellet inskaffar jjO separat via TeslaGEN. För att snabbt upprätta allergifria rum måste en Ozonbehandling om 20min göras per rum, vartefter jjO Luftgenerator kopplas in. TeslaGEN erbjuder gratis support och hjälp på plats gällande handhavande och inställning av produkterna. Valfritt system inom Helautomation som är godkänt inom TeslaGEN kan anslutas för korrekt drivning av luftgeneratorerna.

Vid Multipla lukter, odörer och svamp bör ett hotellrum mätas upp gällande värden av luft. Partiklar ned till 0,1ppm kan mätas upp. Exakt luftmätning kan utföras på plats. Be om separat offert eller fast pris för varje mätning.

Låna, köpa & hyra.  Luftgenerator med ION (negativa) – upp till 32miljoner joner per 1cm3.

TeslaGens generatorer lånas ut till användarna vid konkreta behov. T.ex. hotell brukar långtidslåna en eller flera ozongeneratorer. Hotellet betalar endast vid användning. Vid långtidslån anordnas en fri 30-90min kurs om ren luft och ozongenerators användning. Kontakta TeslaGEN direkt.

Att köpa en Luft- eller Ozongenerator från TeslaGEN, vänligen se “Modeller & priser”. Vissa modeller säljs endast efter en offertförfråga från kund. Alla generatorer och tillbehör inom Medicinsektorn säljs endast direkt till institutioner eller via landsting. TeslaGEN APP fungerar endast med av oss godkända produkter. Manuell styrning via radio: upp till 1.000m. Styrning via internet: IOS eller Android.

TeslaGEN offererar generatorer efter kundens önskemål och specifikationer. OEM tillverkning.

TeslaGEN utför behandlingar och saneringar direkt åt slutkund.

INGEN ALLERGI & ren luft, jjO luftgenerator

jjO – är den nya marknadsledande produkten inom luftrening och välmående. jjO förenklar livet, tar bort allergier, oönskade lukter och får oss att må riktigt bra under hela dygnet. Den saknar rörliga delar som fläktar och underhållning med konstant byte av luftfilter. Produkten finns för hem-, kontor, skolsalar, restauranger, butiker, möteslokaler och olika anläggningar. jjO rensar luften och ser till att alla damm- och pollen dras ned mot golvet och stannar där. Bakterier, virus och andra skadliga för oss partiklar dödas effektivt uch lukt och odörer försvinner. Det enda som behöver göras är att golvet dammsugs. Det är marknadens första Luft- och ozonfilter utan vare sig fläktar eller filter som behöver bytas ut. Handhavandet är mycket enkel och beroende på miljö, t.ex. på ett större kontor krävs som max en genomblåsning eller dammsugning av ett rostfritt galler. jjO byggs av TeslaGEN i Europa (EU-produkt) och kan beställas i olika färger och design med mittdel i rosfritt.

 

Gäster klagar på att de blivit bitna

Så fort man får kännedom om att det är vägglös som bitit en så kommer den vanliga paniken där allt börjar klia. Sedan så spelar det ingen roll vad man blir biten av. Så länge det förekommer risk för aktiva vägglöss så blir automatiskt det som är orsaken. Samtidigt så är större delen av befolkningen som bor på hotell och inte vet att det är vägglöss som bitit dem utan tror att det är mygg eftersom det är mest på underbenen som betten sitter.

Mestadels kommer vägglöss via bagaget (resväskan) in på hotellrummet. Har hotellgästen bott på olika hotell och resväskan använts några gånger så är det nästan svårt att undvika vägglöss och deras resande. Något man kan göra för att skydda sig mot vägglössen är att se till att de inte trivs i rummet. En av de enklaste metoderna är exakt samma som används i allergifria rum. Se till att rummet är rent, har bra luft, negativa joner och rengörs av små mängder av ozon så är rummet ingen bra bostad för t.ex. vägglöss, silverfiskar och andra oönskade organismer. De dör eller flyr och bildar nästan aldrig kolonier i anslutning till allergifria rum. Se efter TeslaGEN jjO Luftgenerator för att bli av med vägglöss (skadedjur).

Sanera vägglöss & skadedjur

Helsanering av rum där skadedjur finns med i bilden t.ex. vägglöss kan ta upp till några timmar eller ersättas med flera behandlingar under den ordinarie städdelen mellan ut- och incheckningen. Finns det många sprickor i och mellan väggarna kan behandlingen omfatta även intill liggande rum. Ozongasen kommer åt överallt och i 95% av fallen behöver inga golvlister eller annat som är fastmonterad att frigöras. Är hotellet fullbokat och problemet uppstår kan behandlingen utföras 3- eller flera gånger och under betydligt kortare intervall. Rummet kan hyras ut samma dag och en kort behandling tar bort det mesta eller hela problemet. När vägglös saneras bör en bedömning på plats göras. Det gäller att ta fram en hållbar plan så nya vägglös inte bygger en ny koloni i rummet eller intilliggande rum. Använder (lånar) hotellet redan en generator från TeslaGEN kan samma generator användas till att hålla vägglössen på avstånd och döda beståndet under ett antal bakteriella behandlingar. För att vara säker på att både vägglössen och deras ägg är sanerade i sin helhet måste en TeslaGEN kombinerad frekvens- och ozon-/syregenerator FRO3 (patentsökt) användas och utbildad personal utföra behandlingen.